CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, May 4, 2013

KELAMAAN..

Betulkah ayat itu? Sah-sah salah di sisi tatabahasa dewan! Hahaha. Sebenarnya nak cakap yang dah lama nau dah tak hapdate belog ni. Makin banyak hal n cabaran yang perlu ai lakukan sampaikan nak hapdate belog pon tak menyempat.

Paling tak boleh belah bile line streamyx kat bilik baru ni boleh diibaratkan lagi lembs daripada ciput cedut! Kau tunggu ai heret box streamyx masuk ke bilik keorenan ai itu yah!!

Countdown just almost only 4 month before the wedding day! Tapi apa prepare yang ai dah buat? Makin sempit kepala bila difikirkan.. Ai je yang risau tapi orang umah semua dok cillax lagi! Ni majlis kawen ai ok, bukan majlis doa selamat or potong jambul adam!!

Susahnye bile semua ai nak kene pikir! Bila mintak pendapat, ai jugak yang disoal semula, ditanya itu ini,.. Ai tau ni majlis pertama, tapi tolonglah ai make this event perfectly together! Ai sorang mana nak larat!

Biler incik ijie citer-citer ape yang family dia dah buat untuk majlis kami, ai hanya mampu JELES! He gots all the supports frm the whole family while ai??

Semoga semua berjalan lancar!

#doakan sama-sama ye~

0 comments:

Post a Comment