CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, January 27, 2013

UPDATE..

actually, ai tak tau ape yang di updatekan.. topik entri jek update... hahahaha... 

ai bukak album gambar dalam lappy ai ni, cari modal nak wat entri baru tapi macam takde yang menarik jek yang leh ai sharekan...

so, biar jari jemari jek yang menari di netbuk ini...

sejak beberapa hari ni, kesihatan kurang memberangsangkan... incik ijie pon sama.. masing-masing demam kura-kura, flu and batuk-batuk manja gitew...

ape leh wat.. ade orang kata, sakit ni penghapus dosa kecil.. so redha jek la.. sambil-sambil tuh, dok telan paracetamol lah kan...

untuk korang semua, jaga kesihatan bebaik ye... ~

nota kaki:
  • ai rindu JNX ai... dibawa pergi ke johor oleh parents ai... (tak lama lagi kene hantar next servis lah nampak gayanya!)
  • jadi ke nak book set bilik tidor nih????
got to go... daaaa~

Saturday, January 19, 2013

JNX AT THE SPA...

disebabkan kesuntukan masa untuk ai membelai JNX ai (alasan jek semua tuh!), maka, bertempeklah segala jenis kekotoran yang menepek kat my love JNX.. al maklumlah, bape kali journey jah ngan JNX itu.. sampai tak sempat ai nak hapdate belog ai nih... memula ikot my incik Ijie pergi melawat adik bing kat PLKN Sembrong - batu pahat johor.. even bukan naik kete ai, tapi naik WKT dia tuh, and keesokkan harinye journey ke JB with my family selesaikan urusan geran rumah yang kat kulai tu.. and wajib la bawak JNX kan...

so, nak tak nak ai kene jugak mandikan JNX.. badan keletihan lepas balik sekolah dengan jadual ko-kurikulum yang dah start mula dah.. ape lagi, hulur duit kat SPA kampung jah... hehehhee.. ni kira 2nd time ai bawak JNX gi spa... 1st bawak gi SPA RM4.00 yang masuk  macam dalam mesin basuh tuh.. kih3... 

tapi kali ni, ai bawak yang kampung style pulak la..ingatkan nak cuci kat area umbai, tapi tutup la pulak... so, ai bawak jah ke pernu.. rm bape untuk servis tersebut???? harga dirahsiakan.. kihkihkih~ bile incik ijie tanye:
kenapa tak bawak cuci kat kampung (serkam) jek??? kan dekat ngan rumah.....
ai pon dengan selambernye menjawab~
seganlah, nanti orang kampung tau yang ai ni RAJIN sangat basuh kete~ lalalalala~

cuci leklok ye bang oiii~
 p/s: mesti besh kan bile dibelai- ai tak penah pegi SPA ok!

http://www.smileycodes.info
    

Saturday, January 12, 2013

DIAM..



Dalam diam aku tersenyum...

Dalam diam juga sebenarnya aku menahan perasaan..

Dalam diam terselit seribu makna..

Dalam diam pelbagai rasa..

Dalam diam aku menangis dalam hati..

Dalam diam aku rasa bahagia..

Walaupon sebenarnya, dalam dia juga aku bermohon kepadaNya..


Semoga semua baik-baik aja.. Amin~


Publish via #mysamsungSA~


air tangan ai ok!

Sunday, January 6, 2013

BARU KU PERASAN...

satu moment yang cute berlaku hari ni iaitu 06 Januari 2013 iaitu

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

alhamdulillah~
syukur alhamdulillah... kami telah bersama selama 2 tahun, 2 bulan, 2 minggu dan 2 hari.. 
kawan-kawan doakan jodoh kami berpanjangan yek.. 

saya sayang awak~
MOHD. TARMIZI BIN MOHAMED ALI~

DENGAN MEREKA...

pada suatu petang... ai bawak mak, and adik-adik ai berjalan naik kereta pergi LAMAN BELIA 1 MALAYSIA kat SUNGAI RAMBAI..

ai nama jek keje kat area sungai rambai, tapi ni first time ai jejakkan kaki kat laman belia tuh.. ai selalu jugak dok makan minum kat area medan selera sebelah-sebalh laman belia with incik tunang, tapi tak penah plak dok menyinggah kat laman belia tuh...

so, ni antara gelagat-gelagat kami kat laman belia~

at jambatan goyang-goyang~

jadik kekanak ribena jap~

# sekali-sekala jenjalan besh jugak kan~ 
http://www.smileycodes.info

BERTUKAR!!!

Ok, ujung bulan lepas ai ade modified cket ai punye ombak merah....

jeng..jeng...jeng...

woahhhhh!!!!


http://www.smileycodes.info