CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, June 23, 2013

KECIKNYA LAHAI!

Maafkan saya..

Saya betul-betul kecil hati dengan awak.. Awak, siapa saya sebenarnya untuk awak?? saya cuma ada awak jek...

awak tak benarkan saya rapat dengan mana2 lelaki. walaupon dengan teman sekerja.. bff saya pun awak tak berkenan.. lagikan pulak ex-boyfriend yang awak ban dan bagi amaran awal untuk saya tidak hubungi dia lagi even sebagai kawan..

ya, saya buat semua untuk awak. Demi awak. Tapi awak?? kenapa semua boleh?? saya bukan mahu pertikaikan apa yang awak buat, tapi wak, saya pon ada perasaan jugak.. saya biarkan aje awak buat apa dengan kawan2 awak. kengkadang saya rasa dah macam  DAYUS je coz biarkan awak buat benda tu semua..

Dengan orang laen awak boleh ber-yunk, boleh ber-mama, bermesra secara public, tapi bila dengan saya yang pada haknya adalah hak saya awak ketepikan.,

keciknya lahai hati saya wak.. dengan orang laen jikalau orang tersebut tak balas mesej, tak angkat kol, tak seperti 'biasa' yang korang lakukan, awak akan moody! bukan dengan orang tu tapi dengan SAYA! lebih teruk lagi saya dipersalahkan disebabkan hal tersebut! APA NI WAK??

tapi bila dengan saya, keciknya lahai hati saya ni.. bila saya cerita, luahkan perasaan saya, apa yang awak buat? awak buat taktahu! tak reply mesej, tak angkat kol n buat2 tak KESAH!

awak, saya pun nakkan perhatian awak, sikit masa awak untuk saya, kepedulian awak terhadap saya.. tolong la Respon!!

KECIKNYA LAHAI hati saya dengan awak. tapi disebabkan SAYANG, saya tutup, buang, tanam, campak semua perasaan negatif terhadap awak jauh2..

DENGARLAH, JERITAN BATINKU~

0 comments:

Post a Comment