CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, June 19, 2010

AGAIN, YOU BREAK MY HEART...


hmm, kacau daun tol la mamat ni, ngan bace 'title' aku yang kebetulan dia ade menghadap aku, dia dah tau aku nak cakap sal pe...lantak pi la...walaupon dia dah tau ape yang aku nak tulis kat sini, aku tetap ngan pendirian aku nak tulis gak... lagi pon dah lama aku tak update blog aku yang semakin beranak pinak labah-labah kat dalam ni...

ones again, black-bluey aku wat hal... black bluey??? benda alah pe plak 2?? hmmm nanti-nanti la aku citer sape black bluey aku.kepada sape2 yang dah tau, pliz..pliz pliz... jangan bagi tau k.. huk3..

pada suatu petang ngan angin sepoi-sepoi bahasa, aku pon syok la dengau lagu via my black bluey.. black bluey aku letak kat atas meja.. then, tengah sedap2 layan lagu, tah macam ne leh plak aku terlanggau black bluey tu.. dan ape
lagi...ngan sadisnye, black bluey aku jatuh ke bawah.. [ofcoz la jatuh ke bawah kan, xkan jatuh ke atas plak!]..dengan sepantas kilat aku mendapatkan harta kesayangan aku 2...

melihat kepada fizikal, pada awalnye nampak macam tak de ape-ape kecedaraan dialami oleh black bluey.. after a few second, muka black bluey dah mula pucat2.. jap nampak jap xnampak n then... dead!!!

waaaa!! u break my heart again la black bluey!! tercengang aku!! nak terbrenti napas aku rasa.. sekejapan je kau leh dead black bluey!! waaaa.... aku cube picit-picit perutmu itu, hanya suara mu sahaja yang berbunyi,..,tp matamu still tidak terbuka.. ohhh black bluey.. maafkan tuanmu ini kerana tidak sengaja membuatmu begitu...

sehingga ke hari ni, aku masih merindui black bluey aku.. terutama skali bile member aku si am tu pakai kembarmu.. cuma dia berwarna merah... tahan je la dalam ati ni.. bile on air lagu Pelita by A.P.I, lagi aku sedih coz 2 lagu cinta kita pada waktu berkenaan.. sampai adik aku si adam 2 pon tai, 2 lagu cinta kita...

tah bile aku dapat bawak kau ke spital...cz la ni xde modal nak menampung koz perubatan kau yang nampak macam nazak je.. sabo je la black bluey oooiii.. tp aku janji, aku akan bawak ko berubat ye...

i will miss you my dear black bluey!!! [this is da picture of my nokia 5610 XM b4 the accident!]

0 comments:

Post a Comment