CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, January 27, 2013

UPDATE..

actually, ai tak tau ape yang di updatekan.. topik entri jek update... hahahaha... 

ai bukak album gambar dalam lappy ai ni, cari modal nak wat entri baru tapi macam takde yang menarik jek yang leh ai sharekan...

so, biar jari jemari jek yang menari di netbuk ini...

sejak beberapa hari ni, kesihatan kurang memberangsangkan... incik ijie pon sama.. masing-masing demam kura-kura, flu and batuk-batuk manja gitew...

ape leh wat.. ade orang kata, sakit ni penghapus dosa kecil.. so redha jek la.. sambil-sambil tuh, dok telan paracetamol lah kan...

untuk korang semua, jaga kesihatan bebaik ye... ~

nota kaki:
  • ai rindu JNX ai... dibawa pergi ke johor oleh parents ai... (tak lama lagi kene hantar next servis lah nampak gayanya!)
  • jadi ke nak book set bilik tidor nih????
got to go... daaaa~

0 comments:

Post a Comment