CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, January 19, 2013

JNX AT THE SPA...

disebabkan kesuntukan masa untuk ai membelai JNX ai (alasan jek semua tuh!), maka, bertempeklah segala jenis kekotoran yang menepek kat my love JNX.. al maklumlah, bape kali journey jah ngan JNX itu.. sampai tak sempat ai nak hapdate belog ai nih... memula ikot my incik Ijie pergi melawat adik bing kat PLKN Sembrong - batu pahat johor.. even bukan naik kete ai, tapi naik WKT dia tuh, and keesokkan harinye journey ke JB with my family selesaikan urusan geran rumah yang kat kulai tu.. and wajib la bawak JNX kan...

so, nak tak nak ai kene jugak mandikan JNX.. badan keletihan lepas balik sekolah dengan jadual ko-kurikulum yang dah start mula dah.. ape lagi, hulur duit kat SPA kampung jah... hehehhee.. ni kira 2nd time ai bawak JNX gi spa... 1st bawak gi SPA RM4.00 yang masuk  macam dalam mesin basuh tuh.. kih3... 

tapi kali ni, ai bawak yang kampung style pulak la..ingatkan nak cuci kat area umbai, tapi tutup la pulak... so, ai bawak jah ke pernu.. rm bape untuk servis tersebut???? harga dirahsiakan.. kihkihkih~ bile incik ijie tanye:
kenapa tak bawak cuci kat kampung (serkam) jek??? kan dekat ngan rumah.....
ai pon dengan selambernye menjawab~
seganlah, nanti orang kampung tau yang ai ni RAJIN sangat basuh kete~ lalalalala~

cuci leklok ye bang oiii~
 p/s: mesti besh kan bile dibelai- ai tak penah pegi SPA ok!

http://www.smileycodes.info
    

0 comments:

Post a Comment