CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, April 28, 2010

PROG. PENDIDIKAN KHAS, UKM BATCH 07/11..

special thanks 2 faizal debot kerana berusaha keras membuat video ni.. aku just tolong like this n mengomen sket2 kat fb..n usaha aku satu lg adelah upload kat youtube.. so, sape2 yg mau kenal2 ngan budak2 batch 07/11 bakal2 cikgu cikgi pendidikan khas dipersilakan.. hehehe



so.. layannnzzzz....

4 comments:

FAizal@DeboT

glem cik mumu kat utube n blog kau.. muke depan beb..huhu

adie nadiah

2 la pslnye..nape la bukan muke org laen contohnye muny ke, aku ke.. pling xpon muke kau ke kan...haha

Cik Mun

weh ape kes i gmbr pertama ni. no wonderlah mengujakan. hahaha. gmbr tu jugak yg korang amik. hahaha (dan2, dh profile picture sekeping jek, haha)

adie nadiah

kalo leh, aku xnk kau jdik frontpage 2.. cume nasib cim mumu baek kot.. hahaha. jgn marah cik mumu.ade jodoh ngn youtube kot.. selected person only jek yg leh jdik frontpage vids 2.hehe

Post a Comment