CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, March 10, 2011

SIARAN GANGGUAN...

ganggu, terganggu, mengganggu dan diganggu??? wah!!!! tangan gatal nak update blog tapi ade jek gangguan yang mengganggu ai.. mengharapkan entri ini adalah entri pendek, tapi tak tau la the end entri ni pendek ke panjang. hahahahaa

siaran gangguan ai mengupdate blog ai membuatkan blog ai ketinggalan dalam update berbanding kengkawan yang len. [sob3~]. hal ini disebabkan oleh masalah lappy ai!!!

memang big problem bagi ai bile lappy kesayangan ai ade probs.. setelah hampir 4 tahun ai berjuang bersama-sama lappy tersayang ini walaupon ade suara-suara sumbang kat belakang cakap "D, kau buang jek lappy kau 2"... "Tukau yang baru la beb. Lappy pon dah murah sekarang ni.." what the kan...

yes, the main probs ngan lappy ai adalah skrin.. dah macam lampu kelip-kelip yang dipasang waktu nak ghayer tu.. terkelip-kelip lappy ni tapi bertahan ye Acer 4310 ai ni.. dari ai beli sejak 1st year 1st sem ai menapak kat UKM ni k..banyak berjasa dah k.. masa still dalam warranty, ai dh tukar skrin baru. tapi still ada probs jugak. berkelip!!

tahun ni, ai terpaksa membuat proposal kepada my dad n my sis untuk memohon sumbangan berbentuk kewangan bagi membantu kesihatan lappy ai yang semakin menghanjing! skrin lappy ai hany boleh berfungsi dengan baik pada keadaan bukaan skrin lebih kurang 30darjah! kau gile macam ne aku nak tengok desktop!

pas mintak tolong ngan BFF ai si Faizal Debot untuk betulkan lappy ai, ai dah berpuas ati. tapi pas skrin memang dalam keadaan tiptop, system kat window la wat hal.. terpaksa masuk ICU kembali.. hadoi.. tapi la ni, lappy ai dalam keadaan maksimum mengikut kepuasan diri ai.. syabas!!!

so, pas ni, hope lappy ai akan sihat-sihat senantiasa selepas habis sumber kewangan dan bantuan "bersamamu" dari my family... thnx coz tolong adikmu and anakmu yang memerlukan lappy dalam hidup dia.. ngeh3. [mengampu la plak..]

dah2. ai mau mandi coz pas ni, ai mau bergerak pulang ke Melaka bertemu si jantung hati mr.Ijie. [ayat cannot go gile!!] barang sikit pon tak kemas lagi, mandi pon blom [tapi xde lalat yang hurung ai k~]

P/S: macam dah terpanjang jek entri ni.. hihihihi :)

:: SIARAN GANGGUAN DAH TAK TERGANGGU LAGI TAMAT ::

0 comments:

Post a Comment