CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, March 28, 2011

SESI SOAL JAWAB BERSAMA DIRI SENDIRI...

hadoi.. disebabkan oleh banyak kekangan yang ai hadapi bersama-sama lappy kesayangan ai ni, ai jadi tertanya-tanya... ape yang ai tertanya-tanya??? ai baru nak tanya kat korang.. hahahha. macam banyak je dalam kepala ni nak tulis sal ape kat entri kali ni.. *loading jap*

ape soalan dan jawapan yg berada dalam kepala ai right now...
  1. nak sambung lagi citer sal OPKIM POS BETAU yang tertangguh pada siri II atau tidak??? jawapan: macam nak sambung tapi dah takde feeling coz citer sal opkim tu macam dah lama nau plak. *tak dapat update coz lappy rosak~*
  2. bile nak update blog ai yg semakin tak terurus ni??? jawapan: masih mencari 'semangat blogging yang hilang'...
  3. jeles ngan blog orang lain yang sentiasa up-to-date macam cik tasha kite 2... jawapan: tu la kau malas sangat!! *siri bercakap dengan diri sendiri. alasan --> lappy rosak boleh diterima!
  4. ai rasa macam tak de stori yang best jek jadi kat ai buat masa ni.. jawapan: tu semua alasan untuk tak update blog!!
dah2... malas nak tulis panjang-panjang coz macam takde guna gak.. hahaaha... 

:: ENTRI SYOK SENDIRI TAMAT ::

0 comments:

Post a Comment