CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, April 17, 2012

OHH TIDAK!!!!


pagi tadi ade taklimat guru... taklimat guru ni la yg wat ai sentap, terkedu dan terhenti lamunan.. macam nak nanges ade gak tadi.. al kisahnye, berbulan-bulan la d ngan en.ijie plan untuk bercuti alias holiday dan plannye mau holiday pada hujung bulan nih.. kira dalam tarikh 28 dan 29 april ni la..

tapi.... taklimat guru pagi tadi sudah berjaya menghapuskan plan yang d ngan en.ijie impikan ye. kenapa??? dengan sedehnye diberitahu bahawa pada 27-29 April ni akan diadakan PERKHEMAHAN TAHUNAN SMK. JASIN. ohh TIDAK!!!!!

dan yang paling tidak boleh diterima bahawa d dijadualkan untuk bermalam / menginap kat sekolah pada 28 april (hari sabtu)!!! tugasan untuk menyediakan makan petang pada hari sabtu tu masih boleh diterima lagi la kot... hadoi ai...

berikut merupakan bukti yang soheh bagi tanggungjawab yang diberikan kepada d :'(

kenapa la nama aku dalam list ni??? DAMN!
yang ni masih boleh diterima lagi la kot...
diskripsi tugas ajk makanan~
diskripsi tugas guru yang menginap~
dah, takmo citer panjang-panjang sal entri ni.. en.ijie pon macam dah tarik muka disebabkan hal ni.. this week n next week punya mission mau try usha-usha untuk dapatkan tukau jadual.. stay hari jumaat kat skolah pon boleh la.. HARD WORK!!

2 comments:

syahyrah

sabar ye cikgu*hehe

adie nadiah

tgh sabo la ni yunk.. tp yg xleh blah 2 bile abe mu merajok.. adehh.. huhuhu~

Post a Comment