CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, May 1, 2012

BILA ADA GAJI SENDIRI...


bila dah keje, time2 sale ni la yang besh sangat2.. dapat lak ai ni jenis susah sangat nak bersyuping.. la ni, bila dh dapat gaji, skali skala mau jugak merasa titik peluh sendiri kan.. dapat lak ade sale kat Parkson Melaka Mall.. ai jarang gi syuping kat sini. tapi memandangkan dh ade member yang mencadangkan pegi kat cini, ai ngan en. Ijie pon menerai cuci2 mata kat Parkson nih..

perghhhh!! memang leh habis wit ai if ai ni kaki syuping.. tapi dalam pale ai, just nak cari sluar jeans dan baju dalam selai dua..rasa2nya macam dah lama sangat tak topap baju and sluar untuk diri sendiri.. so, lets check-it-out ape yang ai beli untuk peneguhan diri sendiri..




amacam??? dengan tanpa segan silunya, ai memberitahu bahawa, selama ni ai tak pernah beli barang-barang yang branded macam Goggles like this.. brand paling high yang ai penah beli untuk jeans pon just like Diesel and Lady Like [korang mesti tak penah dengar brand macam ni kan??? ].. al maklumlah, ai ni dari kuarga sedang-sedang jek.. mak bapak ai pon tak pernah ajau anak2 dia untuk beli barang2 branded. beli setakat yang mampu jek la orang kata..

so, bila dah pegang duit sendiri, baru dapat nak merasa pakai sluar Goggles, baju dari Nichole macam nih..

p/s: entri ini bukan untuk bangga diri, tapi untuk kepuasan diri sendiri sahaja. sekian~

notakaki:
  • lupa plak, jeans dari Goggles tu bukan ai beli kat parkson, tapi beli kat MITC~
  • apsal ai beli dua-dua baju kaler ijau???? kenapa bukan oren??? haish!

0 comments:

Post a Comment