CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, December 18, 2012

CUP CAKE...

entri sebelum ni ai ade cerita ai makan durian crepe.. this time ai citer pasal cup cake pulak dah.. actually disebabkan ai order cup cake dari kak hawa ni la ai dapat makan durian crepe.. so, sepatutnye ai wat entri pasal cup cake ni dulu kan???? tapi dah terlalu excited kot pasal durian crepe agaknye.. hehehehe..

ai order cup cake ni sempena sepupu sebelah ai kawen.. umur dia baru 21 tahun jek.. sebaya dengan adik ai.. disebabkan ai tak tahu nak bagi hadiah ape, so ai sumbangkan cup cake ni jek untuk pengantin raja sehari nih.. 

disebabkan tema wedding dia warna pepel, so cupcake ai order pon kaler purple la kan.. wajib ikut tema katenye...

so, this is the cute cup cake~

cup cake with fresh fruits~

cup cake swirl~
kiut kan??? ni ai order yang simple mimple jek coz bajet lom bape nak ade.. al maklum ler gaji bape hari jek lagi baru kuar... ni jek yang mampu ai sumbangkan... bukan untuk orang lain pon, sepupu ai sendiri jugak kan...

so, untuk korang yang teringin nak order cup cake ke, cake ke, korang leh jengah fb kak hawa.. ai dah bape kali dah order cake ngan kak hawa ni..  untuk pengetahuan, kak hawa ni just duduk sebelah kampung ai jek.. so, maybe dia amik order untuk yang area melaka jek la.. 
http://www.smileycodes.info
# ade komisyen tak agak-agak ai dok promot kak hawa nih??? hehehheh~ 

0 comments:

Post a Comment