CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, December 8, 2012

MELAYANG KE SELAYANG..

Seawal jam 6.00pagi, ai dengan malasnye memaksa membuka mata ai yang sangat berat rasanye.. Ape hal plak ai bangun pagi-pagi morning nih?? Tengok tajuk entri la sayang.. Wajib la ai ke selayang.. Kalau ikutkan, ai rasa ai takde sedara mara yang dok kat selayang nun.. So, wat pe plak ai pegi selayang di awal pagi pulak tu?? Alkisahnye, ai follow my encik tunang and his family. Ada kenduri kahwin side ayahnye.. Disebabkan kereta encik tunang ai dalam keadaan sangat kritikal n dalam wad icu, so ai dengan berbesar hati bagi encik tunang drive ai punye JNX~ Ai keluar rumah jam 7pagi, terus ke rumah en.ijie.. B4 gerak, ai bawak 'ibu' pegi amik kuih kat umah her friends jap. Pastu baru amik family members yang lain.. Sempat jugak gi makan capati kat area Duyung (?).. Dipendekkan cerita, kitorang sampai kat umah yang dituju seawal jam 11 kot. Orang lain lom.sampai lagi.. Alasan senang nak cari parking coz ibu stil berjalan pakai tongkat akibat eksiden beberapa bulan lepas.. Dapan plak umah tu kat kawasan yang berbukit. Agak susah untuk berkerusi roda.. Even ade kerusi roda dalam bonet JNX ai tuh.. Dipendekkan lagi cerita, kamilah team pertama yang menjamu nasik minyak.. Uohohoho.. Selesai makan jek, pak imam pon sampai untuk bacaan sedikit doa n doa selamat.. Tapi kitorang dah pon selamat menjamu selera.. Ngehngehngeh.. Sempat jugak berjorak ngan keluarga dia yang lain. Dalam masa yang sama dpat jugak ai stick together ngan keluarga en.ijie yang lain kan??? Gerak balik melaka dalam pukul 4 lebih and sampai umah dalam jam 7.30 malam.. Masa kat sana, ai tak sempat nak snap ape-ape pict untuk tatapan korang.. Hehehe~ So, thats all the story yang ai nak storikan kat uolls.. Got to go. Daaaaaaa~

0 comments:

Post a Comment