CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, December 14, 2012

KEMBALI MERIAH!!!

ok, sebelum ni ai ade bagitau pasal tivi umah ai rosak kan???? hari isnin after kejadian, ai hantar pi repair tv tuh atas nasihat en.ijie... bukan ape, blom ade bajet nak tukarkan ngan tivi baru, so ape yang mampu cuma try hantar gi betulkan jek... 

sebelum gi hantar repair, along ai ade bagi ai pinjam dulu tivi extra kat umah dia.. tapi..... aloh cinonet jek tv dia... dalam 14'' jek skrin.. dah biasa tengok tv 21'' skali tukar setengah daripada saiz asal... ape leh buat, layankan jek la...

ni tv yang along bagi pinjam... dah macam skrin monitor pc jah~
hari rabu, ai dapat mesej dari tuan kedai yang ai hantar repair tv tuh~

tolong balas memang takboleh blah~

yippiee!!! tv dah siap.. just amik masa 1 hari jek.. tapi malangnye ai tak dapat amik on that day coz ai on the way ke batu pahat.. so, esoknye ai pi la amik tv tuh yang berada di Duyong...

and the result is...

yayyyyyy!!!!
akhirnye... bernyawa kembali tv ai~


http://www.smileycodes.info
saye suke!!! saye sukee!!!


0 comments:

Post a Comment