CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, March 6, 2013

INI HARI..

malam ini akan diadakan perjumpaan kecil-kecilan antara 2 keluarga. Family ai n jugak family en.ijie merangkap incik tunang..

Ai pulak naik nerbes.. First time bakal mak n bapak mentua nak coming to rumah.. Secara formal la.. Masa majlis bertunang hari tu, parents en.ijie tak dapat hadir sebab masalah kesihatan.. Dah nasib nak eksident a week before raya. Majlis bertunang lak berlangsung masa raya.. Last-last makngah dia yang wakil sarungkan cincin..

Straight to the point, antara tantatif program malam nanti adalah penetapan tarikh majlis yang akan berlangsung.. Dijangka pada bulan september tahun ni.. (tolong doakan yang terbaik untuk majlis kami nanti yek )

Semoga majlis yang akan berlangsung pada malam ini akan berjalan lancar.. Doakan semua baik-baik belaka ye~

0 comments:

Post a Comment