CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, April 5, 2013

INCHARGE...

Lepas beberapa hari demam yang sangat teruk, ini malam ai bawak incik tunang ke Hospital Pantai, Melaka sambil ditemani oleh adik ipar..

Tengah hari tadi, ai nak hantar cikit sayur n beberapa stuff yang incik tunang minta, tak semena-mena, cik abangku itu boleh terjelepuk pitam_pengsan depan mata ai..

Sempat jugak ai sambut dear tapi kepalanya pun sempat jugak terhantuk n mensebabkan (ayat dear) satu kebenjolan timbul dikepala.. nasib cinonet jek benjol tuh n boleh cover lagi dengan jambulnya itu.. Ngehngehngeh..

Setiap yang berlaku ada hikmahnye kan.. At least dia tak dapat pergi pangkor dengan alasan untuk berjimba-jimba..

Tapi, ai sedih gak tengok keadaan dia yang dok melepek macam ni jek.. Ngan keadaan tak bermaya dia tu.. Ape pon hopefuly takde pape yang serius dengan wajah kesayangan hamba itu..

Doakan dear ok yek :)

0 comments:

Post a Comment