CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 7, 2011

PIN..PON.. LALUAN IKLAN SEBENTAR...

pulak dah... sejak bile lak dalam belog ai ade iklan-iklan tak berbayar ni... tapi iklan yang akan dibawakan ini adelah iklan sumbangan iklas dari ai ye.. macam yang ai cakap sebelom ni, ai ni murah ati... suke sharing is caring.. so, tak salah la ai nak membuat sket promosi ni...

untuk pengetahuan semua, iklan ini bukan jual barang, produk mahupon skim cepat kaya atau MLM tu.. ni adelah iklan untuk promote blog ke-2 dari ai punye bff di ukm ni... sape yang tak kenal ngan FT... kalau Faizal Tahir tu, wajib la orang kenal kan [izin laluan ai jerit cket > arghhhh FT!!!] tapi ini bukan faizal tahir ye.. [hukhukhuk --> wat penat ai jerit jek..] ini adelah FAIZAL TALIB ye.. dia hanya menumpang nama bb Ft ai aje. [jangan marah bot~]

sebelom ni faizal a.k.a debot ade blog sendiri.. sila klik untuk ke blog debot yang penuh drama..drama..drama dia 2... tapi, ai di sini bukan untuk mempromot blog debot yang pertama, tapi nak promot blog debot yang kedua.. 

~ tarraaa!!! ni la anak debot yang ke-2... klik sini untuk blogwalking ke belog beliau. TQ ~

 ai promot dia punye belog bukan sebab tu aje.. ade sebab laen gak.. to know what is it.. plis continue reading this post by clicing READ MORE  or  Cerita Belum Abis Lagi Laa k.. huhuhu...


~ eh.. eh.. macam penah tengok jek awek tu.. ~

macam tak caye plak.. ai jadi subjek dalam percubaan debot mentransformasi muke ai yang tak seberapa cantik tu.. hahaha.. 

meh citer cket sal penglibatan debot dalam bidang mentacap-tacap muke orang ni.. actually memang tidak dinafikan lagi yang tangan si debot ni memang berseni.. korang cakap je keje-keje seni yang dia tak leh wat.. kalah tangan pompuan k kalau dapat sentuhan "air tangan" dia tu.. hahaha.. antaranye:
  1. mamat ni pandai masak wooo... [ai tak tipu, malah bukan membodek!]. bab masak-masak memang dia lagi terer dari aku..
  2. tangan kraftangan wa cakap lu... bukti: kitorang amik subjek kreativiti & kraftangan sama-sama sem lepas.. final projek untuk subjek tu dia wat jahitan sequin @ labuci..
  3. semua dok berebut nk fotostat nota dia bile dah nak final exam cz tulisan dia yang kalah tulisan dak pompuan n kemas jek...
  4. dia ni bukan pakar dalam hal-hal yang aku sebut dia atas aje, tapi on stage pon dia leading!! suara emas katenye.. ai la merangkap personal assistant_PA dia bile dia ade wat show bagai...
berbalik kepada niat asal, dia pon ai tengok ade telent terpendam atau terendam dalam wat makeover ni.. debot berguru ngan miss tasha  yang juga merupakan our best fren jugak.. bukan calang-calang cikgu pendidikan khas k kami-kami ni.. huhuhu

cukup-cukup la tu ai citer sal dia ni... kang ai takut dia terlebih perasaan plak... btw, ai ngan debot mmg best frens and very close frens kat ukm ni since first year lagi... tu yang wat cik abang ai merajuk bile ai kuar ngn dia even gi dinner.. hahaha. jangan marah cik abang~

so, korang-korang yang nak tau lebih lanjut sal makeover hasil sentuhan si debot ni, leh la jengah-jengah belog beliau di link ini...

PESANAN IKHLAS INI DIBAWAKAN KHAS OLEH MIZZ OREN~ HAHAHA

:: HABIS SUDAH IKLAN INI ::

2 comments:

FAizal@DeboT

terharu (sambil mengelap air mata dengan tisu gitu).. motiPPP... hahah.. thanks 4 this promotion yar.. sgt2 menghargainya.. hope kau leh terima la wajah kau yg aku dah mekap smlm.. tp x berapa puas hati jugak dgn mekap tue.. x pe dinner kau nati aku kasi lagi bagus dari nie.. hamboi!!! motif en abe mung cemburu.. elo2.. ckp kat die i mak ayam u ok..(pengsan).. klu die bising mai sini aku lak touch up die.. tp kang kot aku letak kat dlm blog die rmai peminat t kau lak sentap.. ahaha

adie nadiah

hahaha.. make up dinner ek.. akan dpertimbangkan. huahuahua... kau jgn nk promot cik abg ai tu k.. ai xpe.. hahaha. btw, thnx bot sal smlm~

Post a Comment