CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 7, 2011

SEDIKIT PERUBAHAN...

mungkin ade ciket perubahan kat belog ai ni kan.. just try and error je. saye budak masih dalam proses pembelajaran. ape yang ai belajau, pembelajaran berlaku bile terdapat perubahan dari tak tahu kepada tahu. lebih kurang la ni.. buat yang lagi baik dari yang kurang baik.[kot la..]

sikit perubahan dan penambah baikkan dalam belog ai..
  • ade SHARE button la!
yeay!!! hasil blogwalking ai berjaya juga.. ai dapat ilmu ni bile ai jalan-jalan kat blog tutorial untuk blog. banyak gak ilmu-ilmu yang aku tak tau dapat tau dari blog tu... tengkiu-tengkiu coz sudi sharing-sharing ngan blogger yang baru nak idop macam ai ni..
~ sharing is caring ~

macam yang selalu ai amalkan, ai suke sharing-sharing ni.. so, klau nk share tu leh jek. tapi jangan lupe kredit to ai punye belog ye..
  • ade LIKE button le plak..
ha, yang ni pon ai amik dari tutorial dari blog tutorial untuk blog. dah macam kat facebook plak kan.. hehe.. ai suke.. u suke tak??? 
~ kan dah de orang like kat situ. ngee ~

iksan, once again, ai naikkan nama u kat belog ai.. kihkihkih.. ai sayang u lebey la macam ni... walaupon kite jauh di mata, tapi belog ai jugak u dekat kan... hehehe..
  • READ MORE & Cerita Belum Abis Lagi Laa!
disebabkan ai suke tulis entri panjang berjela sambil disertakan gambau-gambau yang berkaitan, maka dengan itu, ai mengambil pendekatan baru dengan meletakkan link untuk pembacaan seterusnya di post-post ai.. ai tak nak la tengok belog ai ni macam seghabut jek... 

~ sila rujuk arrow.. hehehe ~

actually, function read more ngan cerita belum abis lagi laa tu sama jek iaitu  untuk readers aku bace full stori untuk that entri yang aku tulis.. klo ade kedua-dua benda alah tu, maknanye korang kene klik kat situ to read the rest of the entry.. ade faham?? hehehe. jadi, kat ai punye home, xde la mempunyai beribu-ribu patah perkataan untuk tatapan  korang.. so, klik je that link for the rest of my life... eh eh.. silap, for the rest of the stories...

rasenye, tu je la kot bebelan ai untuk hari ni.. terima kasih kerana sudi membaca...

:: BEBELAN TAMAT ::

0 comments:

Post a Comment