CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, January 26, 2011

THIS IS MY WONDER PET...

kitorang actually takde la dok bela kucing tu as a pet, tapi kucing tu selalu dok menempel kat umah. so, kalau dia ade, kitorang bagi la jugak makan.. dak putih tu la yang selalu adam dok timang-timang, buli or kejau until tak cukup tanah dia lari.. tapi ngan adam jugak dia dok meleset-leset nanti..,

aku?? kucing?? ohh my god!! aku tak suke kucing or even binatang yang khususnya berbulu!!! tapi kalo nampak kucing tu, takde la kucing tu depan mata, ai dah lari sebatu.. its not like that... ai akan wat-wat berani jek bile ade kucing. hahaha. paling tak suke bile orang dok sua-suakan binatang berbulu tu kat ai even ai dah bagi warning.. so, dont cabar-cabar ai k.. klau u nak tengok ai plak yang jadik kucing dok cakar-cakar uolss, meh, try la buat.

kat umah jugak penah try bela ikan.. tapi selalunya ikan-ikan tak lama idup jat umah ai, maybe ramai sangat yang akan bagi makan kat diorang.. kes mati kekenyangan la kot. 

berbalik pada topik asal.. ai tau yang penghuni kolej tak boleh dok bela-bela menatang kat bilik.. tapi ai ngan degil and angkuhnye melanggar peraturan tersebut.. 2 jenis menatang plak ai bela...korang ade??? mesti tak berani kan??? so, nak tau menatang ape yang ai bela???  sila baca sambungan this stories...

~ Tarraa!!!! ~
~ ade orang bela ladybug tak??? tak de kan?? ai jek yang brani k ~
~ kura-kura bercangkerang pink!! lalalalala~
amacam?? eksotik tak ai punye pet... korang ade??? hahahaha. actually ai memang suka this 2 creatures. tapi ai tak tau ni kura-kura ke penyu ke tuntong... hahaha. btw, ai nak share cket pepatah yang best sal kura-kura or menatang cengkerang ni..

" TRY TO BE LIKE THE TURTLE - AT EASE IN YOUR OWN SHELL by BILL COPELAND"

sape Bill Copeland 2, ai pon tak tau.. hehehe.. 

actually, menatang dua ekor ni adelah button atau kerongsang or wat ever function coz ade pin kat blakang diorang.. ai suke benda-benda yang funky macam ni.. nampak macam budak-budak ribena kejap.. padahal dah leh jadik mak orang dh..

kedai pet mana ek ai dapat diorang?? dua-dua my sis angah ziha yang bagi.. hehehe.. thanx a lot dear~ 

:: SUDAH PENAT MENCECEH ::

p/s: senang gile jaga pet ni. tak payah bagi makan, mandi, or wat ever.. just wearing it and show to the whole world!!! done.

0 comments:

Post a Comment