CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, May 3, 2012

TRAINING BOWLING MEH...

Huaaaaarggg!!! ngantok pulak petang-petang evening macam nih... hari ni ai mau citer bout ai bawak student2 ai pegi training bowling untuk Kejohanan Tenping Bowling Pendidikan Khas Zon Jasin. list untuk yang masuk pertandingan bowling tu bape kerat jek, tapi yang gi training 1 program ok.. huhuhu.. kejohanan peringkat zon diadakan pada 26 & 26 April.. so, kami pegi training awal seminggu iaitu pada 18 april. kira warm-up la ni k.. huhuhu. meh cek ape yang kami sekeluarga ni buat masa training bowling ni ~ 
ini aksi-aksi sebelum bertolak ke MIBC ye..~
lokasi pertama yang dikunjungi adalah Bank Simpanan Nasional Cawangan Jasin.. ape buat kat sini?? opkos la withraw duit.. bagi peluang kat student merasai sendiri bagaimana kuar duit di bank. kami mendapat kerjasama yang sangat baik daripada pihak bank di mana mereka buka kaunter khas untuk student2 ni.. lg 1, thnx untuk abang polis bantuan and manager bank coz bagi kebenaran kat ai snap gambar dalam bank [actually dalam bank cannot taking2 picture ni]. 
karenah pelajar pendidikan khas di dalam BSN~
lepas setel urusan bank, rombongan cik kiah terus ke Melacca International Bowling Center (MIBC) Ayer Keroh Melaka..
sambil menunggu turn untuk dapat turn~
tunggu jap ye anak-anak... cikgu n akak ppm sedang daftar nama anak-anak ni.
sambil-sambil tu anak-anak sila ambil kasut and pilih bola memasing yek~
wajah-wajah ketika training bowling berlangsung~
wajah-wajah anak muridku~ will miss uolls then~

okey, ni aksi terlampau antara guru dan akak-akak PPM bersama-sama student PPKI SMK Jasin~ Cooollllahhh!
alamak ai, satu benda ai lupa nk masukkan kat dalam entri ni.. result training bowling nih.. adehhh, keputusan  bowling tu ade, tapi takde pada waktu sekarang.. adeh.. ai dah scan dah result tu tapi gambar tu ada dalam pendrive dalam pencil case ai yang sengaja ai tinggalkan kat sekolah.. adeh... next entri la nampaknye ai leh update result tu k.. kenapa ai nk update jugak?? coz ai yang dapat highest marks.. kih3~

notakaki:~
  • lama gila tak main bowling~
  • nanti ai update sal result training bowling dan juga apa yang berlaku waktu kejohanan tenpin bowling peringkat zon jasin tu k...
  • out now.. daaa~

0 comments:

Post a Comment