CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, June 4, 2012

HAL-HAL ORANG PEREMPUAN...

baru jap tadi ai post bout kebosanan... tak lama pastu, mak ai dok korek-korek kain bawah mesin jahit beliau... setelah beberapa minit menyelongkar beg-beg plastik yang membusut kat bawah mesin jahit dia tu, terjumpalah beberapa pasang kain yang belum dijahit. kain pasang tu semua milik aku yang tak sedar dah berapa bulan di beli tapi belum di jahit... ade 3 pasang!!! 

mak ai memang macam tu, beli-beli kain, pastu lupa nak jahit... ada penah sekali, kain yang sepatutnye dijahit untuk dipakai pada hari raya, jumpa masa hari raya haji... apakah! hehehe... masa dok bukak-bukak kain tadi, ai sempat snap gambar kain-kain pasang tersebut.. meh tengok-tengok sket~

daha macam orang jual kain plak mak ai nih... *kain ni ai beli ngan angah besar ai.. dari makcik kemboja yang datang dari rumah ke rumah tu... *

kain ni setelah di belek-belek, skali sama jenis ngan kain di atas.. just corak, bunga n kaler dia jek lain sket... *yang ni ai dapat free tau.. last week kat SMJ, GPK ai bagi kat ai..*

yang ni pulak ai beli dah brapa bulan ai pon lupa.. ai beli sendiri at  NAKGOYAH NAGOYA jek.. tema ala-ala batik coz orang keje gomen ni hari kamis nak kene pakai kain batik kan....

eh...eh... ini ai tak beli yek...
last pict adalah adik ai.. dia pon sibuk2jek dok tengok hal orang pompuan ni.. almaklumlah dak adam ni sorang jek orang melaka cakap "jantan" kat dalam umah ni selain dari ayah ai la kan... huhuhu... sabo jek la adam ek.. kih~

P/S: tah bile la siap baju-baju ai ni nanti kan??????

0 comments:

Post a Comment