CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, June 22, 2012

MEMOIR PPKI SMJ: HARI GURU PART II...

ape dah.. sekarang sudah hampir sebulan di smk. sungai rambai (smksr), cerita hari guru ppki smj masih tidak tertaip2 lagi... disebabkan terlalu bizi [iye ke????], cerita ni dah macam basi plak... tapi takpe, semangat berblogger masih di jiwa ai ok.. kali ni, ai akan cerita berdasarkan gambar sahaja [berdasarkan caption pada gambar ~] bukan ape, dah hampir ingat-ingat lupa tentatif hari guru part II ni...

yang paling penting, entri kali ni adalah ketika sambutan hari guru peringkat PPKI SMJ yang disambut sekali bersama sambutan hari lahir perdana pelajar-pelajar PPKI SMJ...

so, kita start layan gambar ok~

persiapan tempat lokasi kejadian - bengkel ppki~

bacaan yassin sebelum majlis... ambil berkat di hari jumaat~

selepas tamat bacaan yassin... ucapan berpatah-patah kata pulak~

muka-muka ceria.... [ceria kah???]

oppsss... gambar campur-campur la~

warga PPKI SMJ~ kak suze (tdung kuning) yang masih bercuti selepas bersalin pon langkah kanan semasa jamuan~

gambar atas: pelajar-pelajar yang dirai <<< birthday antara januari-mei kalo tak silap ai la
gambar bawah: tenaga pengajar PPKI SMJ pada masa itu.. ai ngan cikgu monie [cikgu cun sebelah ai-ganti kak suze bersalin] jek yang tak kekal di sana :(

ok, makan-makan tyme!! jemput makan semua~

antara menu yang dihidangkan pada hari kejadian~

wajah kesayangan hamba~

ada sesi penyampaian hadiah semperna hari guru! yang ni hadiah sumbangan warga PPKI kepada guru-guru PPKI~

dua gambar yang atas adalah hadiah kepada 2 orang guru yang belom permanant~ monie lak last day kat sana and ai pon macam tau-tau jek tak dapat kekal di smj :(
so... tu la sedikit sebanyak cerita hari guru part II... fuhhhhh!!!! akhirnya, selesai juga entri kali nih... LEGA~

apa-apa pon, ai masih rindukan mereka-mereka yang berada di SMJ... jangan lupakan CIKGU NADIAH yek~

0 comments:

Post a Comment