CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, September 17, 2009

SEMUA NI DISEBABKAN OLEH....GGGA 3113...

GGGA 3113??? ape kebendanye 2?? 2 adelah kod kursus bg "Pengukuran dan Penilaian dalam Pendidikan"..kursus ni adelah kursus wajib fakulti (fakulti pendidikan, ukm) utk dak2 taun 3 yg mcm aku nih....

kuliah dia memang ngantuk gile..klo tgk belakang,melambak la students2 yg tido.dpt lak dewan kuliah yg besau, kerusi empuk, n sejuk sesuai utk menyambung tdo klo xckup tdo...nsib la aku ni jnis student yg xtdo dlm kuliah..hehehe..kursus ni kira psl mcm ne sorg cikgu 2 nk wat penilaian n pngukur student..bukan tinggi atau berat, tp ape yg dak2 2 blajau..kira mcm ne nk wat ujian dan kira2 hasil dptn dr ujian 2 la...lbih kurang mcm 2 la..

nsib grup pendidikan khas yg 1 grup ni agak kurang baek bile dpt tutor yg agak xberperikemanusiaan cket (ko tau xdia 2 sape????) aku xleh nk gtau sape dia 2 cz bahaya..silap2 aku xleh nk grad nnti...kita gn kata gnti nama "kesumaboty" yg diilhamkan oleh faizal...dia ni kekwat nk mampos..kitorg sume blur bile msuk tutorial dia nih..adekan smpai bertegang urat ni bertekak..terutama skali wakil pejuang kitorg si faizal 2 la..tp yg xleh tahan, ade plak pengikot dia kat klas 2..nsib badan la wey..

grup tutorial pengukuran ni ade yg xpyh buat soklan tutorial 2..bincang balik pe yg diajau kat dlm kuliah.tp dia?? habut la sape yg xbuat...(eh helo..kau ingt kau 2 sape????)..habis la ko disumpahnye~ "mcm ne la awk nk jdik ckgu mcm ni??".. "sy xtau mcm ne la awak ni balajau"... "xkan la ayt BI yg mudah pn awk xtau??"..dll la...

msuk klas tutorial dh la lmbat...tipon dia asyk bunyik2 je dlm klas..mcm ne nk ngajau 2??? pape je la...di bwh ni adelah perangai sebenar kami2 yg tgh frust dok menunggu dia msuk ke klas tutorial..smpai ade plak jaga yg xberbayar bagai...so, ape lagi..terjadilah pakatan2 yg haram disini ye.....so, enjoy je la...sory cz aku gn fon aku yg biasa2 ni..vids dia kualiti kurang cket la.tnggu r aku beli cam recorder ke ape ke ek..xpon t aku pnjm kamera yg kite way utk subjek pedagogi kat makmal media 2..hik3!!!

video

ni adelah 2nd vids yg aku sempat rakam..

video

2 la antara perangai sebenar bdk2 pendidikan khas ni....n dbwh ni plak adelah gambo2 diorg... msti korg excited aku msukkan gmbo n vids korag kat blog aku..ade plak yg demand suh masukkan nama plak 2...korg jgn takot,vids ni aku xupload kat youtube..hahhaha.

senarai pelakon2 xberbayar dalam video ni:

aku-selaku kamera gerl..

faizal @ debot

siddiq @ sleeping beuty

amna

murni @ mumu

ida @ kecik

min petir

zilla yg menggila

lenny yg sibuk nk balik ry tyme ni

amy

haida

hidayah

kak wan

kak filzah

tasha ronggeng

muny

wani

abiding

hmm ade lg ke yg aku xsebut kat cni??? sory la...korg ni rmai sgt..hehehe...

2 comments:

Mun

aik ad ke fanclub kesumaboty ni?? sapolah gerangannye.
ak dh agak dh mesti nk masuk blog ni. hahaha

adie nadiah

well kau baru tau ke??hik3...

Post a Comment