CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, February 8, 2011

TRIP BALIK CUTI BERSAMA MEREKA...

walaupon ai dah pon 2 hari selamat kembali pulang ke tempat ai menuntut ilmu, tetap jugak ai nak post bout citer sebelum ai balik cuti semperna CNY n mid sem..ade ai kesah???

UKM stat cuti 29 Feb 2011, tapi rombongan kembali ke kampung halaman secara berjemaah bersama Minto, Zeila Jalil, and cik Lenn pada 26 Feb 2011... aku nak balik 24 Feb petang atau 25 Feb pon boleh ajek, tapi sayangnye, cik abang risau katenye kalo ai balik sorang-sorang... (walaupon selama ni ai balik sorang-sorang jugak most of the time!)

tiket telah dibeli oleh cik meen a week before tarikh penerbangan bas kami.. a day before balik, ai ngan meen dapat mesej supaya mengambil hak lesen L kami kat pejabat urusan [katenye la..] kat pusaneka megamall, ukm.. actually, ai, debot, lenn, wat penambahbaikan dalam hidup kami dengan menambah kelas pada lesen sebelum ni yang ade B2 ngan tambah kelas D pada lesen kami.. meen plak baru nak amik lesen kete + moto. tak lupe gak jojai n cha yang skali amik lesen...

pas setel urusan pengambilan lesen kat pusan, ai dihangkut ke kolej zaaba.. saing dak-dak ni tunggu bas kat sane... tiket kami masing-masing kol 2.30pm. ai je sorang balik melaka, the rest balik bt. pahat n muau... dapat bas zon 6 dari ukm menuju ke stesyen komuter ukm dalam kol 12. tggu tren dari UKM menuju ke Seremban...

~ kaki busuk sape nih??? ~
more picts keriangan anak-anak dara naik tren bersambung ...


~ cik adie bersama cik zielang..~
~ lenn vs meen.. ~

~ on the gooooo..~

~ terserlah keriangan terpancar di wajah dak berdua ni untuk kembali pulang... ~
kami sampai di seremban dalam pukul 1 and terus menuju ke KFC kat terminal 1, seremban...sedang melantak snack plate + large cheesy wedges my mum call ai bagi tau yang seluruh negeri melaka dilanda kehujanan... nampaknye, ai terpaksa naik bas sendiri untuk balik ke rumah bile sampai kat MC [Melaka Sentral] coz nana tak leh nak amik ai yang sepatutnya kami merempit balik bersama.

nasib baek ai still tau kat mana nak tekan lonceng loceng bile nak turun coz dah lama nau ai tak naik bas domestik ni.. hahahaha... alhamdulillah, semua selamat sampai ke destinasi masing-masing.. ai sampai umah dalam kol 5 lebih gitew....

:: TAIP MENAIP TAMAT::

0 comments:

Post a Comment