CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, February 11, 2011

ALAMAK, MATA-MATA!!!

tak terkujat uolls bile tengok sebijik kete polis ngan tenang masuk and park betul-betul depan pintu masuk umah uolls???? ape dah jadik nih??? jiran depan umah ai, jadik zirafah jap coz memanjangkan leher dan tengkuk beliau untuk melihat ape yang telah berlaku kat family we'ols sampai keter polis ade...

~ sentap jap... ~
ampun pak!!! kami ngak wat salah pape pak.... hahahaha... bile tengok side kete ni ade sticker logo polis and ade plak tulis dari balai mane polis ni.. tertera 1 balai dari sebuah daerah dari pantai timur! aje HAWAU! ahahaha. apsal plak ai menghawaukan polis berkenaan??? coz polis tersebut adalah one of my beloved cousin yang dah hampir 5 taun kene posting kat pantai timur tu...

actually, dia kene hantar rakan seperjuangan dia kat KL, and then dia singgah balik melaka sat.. biasa lah, we'olls orang kampung, bile jarang balik kampung ni, wajib singgah umah nek, mak pak sedara dan sebagainya. dah menjadi kebiasaan~

disebabkan musim hujan yang melanda semalaya, beliau pon langkah kanan coz dapat dijamu tom yam kat umah ai yang kebetulan masak that meal la.. makan tom yam dimusim hujan lebat~ mabeles!!!!

nota kaki: penah ade scandal ngan abg polis suatu ketika dahulu... tapi tu citer lama and dah takmo ingat lagi sal tu.. ngeh3~

:: CITER POLIS TAMAT SUDAH ::

3 comments:

FAIZAL_DEBOT

melets nota kaki u.. i pernah naik kot kete skandel abe polis mu tue.. huhuh.. "trajedi rusuhan di parking kete" ingat? ahaha

adie nadiah

kah3~ wajib la i hengat ye..sampaikan abg polis tersebut sentap ye.. huhuhu

FAIZAL_DEBOT

wajib la die sentap.. die rileks jer.. we all yg serang org tue.. terus polis tue speechless.. ahaha

Post a Comment