CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, February 9, 2011

ME, MYSELF AND I...

entri kali ni dibuat khas untuk memenuhi permintaan cik tasha kerana beliau telah meng-tag ai di belog beliau walaupon beliau macam ade typing error menaip nama ai dari NADIAH kepada NADIA.. tapi tak pe la, kalau tag beliau tersebut bukan ditujukan khas buat ai, ai tetap nak join benda-benda yang dia wat tu.. hahahaha..

well, this is 25 random things bout me.. here we gooo...
  1. nama penuh ai dalam surat beranak and ic warganegara malaysia adalah NURUL NADIAH BINTI ISNAN. [orang selalu tulis or taip nama ai ngan NADIA... soooo sad..]
  2. telah tak sabau-sabau nak tengok dunia pada tanggal 04 Okt. 1987..
  3. anak ke-3 dari 7 orang adik beradik. it suppost to be 8, tapi my mum miscarriage pulak b4 dapat adam...
  4. korang semua tau yang ai memang ORANGEMANIAC kan...
  5. bile stress tahap melampau suke dengau lagu dari my bb FAIZAL TAHIR and i'm die hard fans of him!!
  6. banyak nama gelaran and panggilan tak kira la dari family or kengkawan. antaranya - NADIAH, ADIE @ D, KAK UDA, NURUL, HAWA [aik???], dan yang terbaru NUR.. [siapakah insan2 yang memanggil ai dengan nama nur plak nih???]
  7. sangat sayang akan henpon  Nokia XpressMusic 5610 ai yang diberi nama black bluey itu...
  8. tak suka MENATANG YANG BERBULU terutama yang berbulu pelepah...termasuk kumpulan burung-burungan, kucing-kucian dan segala menatang yang berbulu... [yuckkkk!!!]
  9. suka wat game WORD SEARCH..
  10. amat TIDAK TETAP PENDIRIAN - that the worst things in me!
  11. tak suka wat benda-benda secara PAKSAAN.. kalau tak mesti bad things will happend..
  12. amat-amat SAYANG dengan kawan, sahabat, teman dan kenalan...
  13. mengadaptasi quote "SHARING IS CARING" dalam hidup
  14. suka kumpul NICE QUOTE. [siap tulis dalam buku khas lagi tu...]
  15. lebih suka 'MAKAN DALAM' atau menjadi lilin demi kebaikan orang lain..
  16. tak suka dengan MANAGEMENT... [masalah dengan komunikasi dengan orang lain..interpersonal ke intrapersonal??? lupa lah.. ]
  17. suka MENUNGGU DARI DITUNGGU
  18. mudah BOSAN dengan sesuatu..[erk!]
  19. amik bidang PERGURUAN sebab minat yang mendalam, nak lari dari bidang kejururawatan [my family force me to do it!], dan sebab my late grandfather's will...
  20. masa kecik-kecik dulu penah diberitahu oleh doktor bahawa ai ade AIDS?? what the!!! kesilapan teknikal je k!
  21. penah 2x EKSIDEN tanpa melanggar apa-apa kenderaan. means ai jatuh motor sendiri!!
  22. ramai orang kate yang ai ni KURANG BERDIKARI... [macam nak setuju jek dengan kata-kata tersebut..
  23. bile sudah suka, akan amat-amat SUKA atau SAYANG, bile dan benci, akan BENCI sebenci-bencinya... [kejamnye statement!]
  24. sedang dan akan memberi sepenuh KOMITMENT dalam hubungan dengan my ijie [sayang awak!]
  25. last but not least, hope ley wat yang TERBAIK dalam hidup sendiri, keluarga, sahabat handai, 4 my future students, masyarakat, negara, bangsa dan agama! [fuhhhhh!!! cayalah!!]..
ok. done. cik tasha puas hati??? ngehngehngeh~ awal-awal wat benda ni dah set dalam kepala, ape yang ai nak tulis sampai 25 benda... takut macam takde benda jek. tapi bile dah sampai no.24, rasa macam banyak jek lagi benda-benda yang nak disharekan.. hahhaa.. sabau jek la..

ape-ape pon, hargai diri anda.. jadilah diri sendiri.. jangan copy-paste dari orang lain coz nanti kita tak jadi diri sendiri... 

~ hah, teropong sape 2???? superman??? ~
:: DENGAN TULUS IKHLAS TAMAT ::

2 comments:

Tasha

copy paste dari orang lain tu, ko tegur aku ker?
sori yer cik nadiah, tulis nama cik tertinggal H.
jgn marah yer

adie nadiah

ish, dak la.. 2 ingatan utk diri sendiri jek.. takde kene mngena ngan org len.klo ade hny kbetulan semata-mata.. huhuhu

Post a Comment