CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, February 8, 2011

BILA ADNI MAKAN CORNFLAKES...

just saje sharing is caring pict satu-satunya anak buah yang ai ade buat masa ni... this time masa adni datang umah nenek dia [umah mak bapak ai la kan].. bagikan dia cornflakes n coco crunch dalam bekas, alaskan tikau, dudukkan dia kat dapuq sementara ai jadik assist kepada mak ai utk masak lunch... tengok la pe jadik bile dia dapat makan cornflakes n coco crunch 2...

~ walaupon mata pandang kamera, tangan tetap dalam bekas...~
more picts after this...

~ budak yang still belum belajau bersila.. so, makan ngan duduk macam tu je la... ~
~ setelah beberapa ketika.... hah! hamek kau!!! ~
~ tetap tersengeh, walaupon kau buat sepah kat umah aku kan... ~
hehehe.. layankan je la dak kecik ni... so far, dia baru setahun 3 bulan and dah mula berjalan.. walaupon still blom stabil..

:: PENAT LAYAN BUDAK KECIK. TAMAT ::

5 comments:

Tasha

opkos la..... aku dah tag naman ko. tak ada nadia lain dah

Mein Blossoms

dh besau dh adni..kejap jek..ingt mcm mana die terpegun lihat kecomelan aku smpai x berkelip mata..haha

adie nadiah

mein blossoms - aku nk gelak tgk ade blossoms 2.. hahaha. ek eleh, padahal adni ckp 'ni makcik mana datang umah granny ai ni???'... malam2 msti dia ngigau teringat "kecomelan" kau 2 k.. hahaha

zha_isnan

suka tgok tang gg dia tuh..senyum tanpa rasa bersalah..memang nk kena geget bdk nih..

adie nadiah

tau xpe, nak marah xjadik marah~

Post a Comment