CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, February 11, 2011

I-CITY, OUR CITY...

akhirnya, cita-cita nak sampai ke Bandar Saya I-City tercapai jugak.. agak lama jugak mengidam nak sampai kat cini, last-last, 21 Jan 2011 yang lepas dapat jugak menjejakkan kaki kat cini... mungkin agak lambat ai publish this stori. ade sebab ey la kan why ai lambat publish.. mula-mula ingatkan memang tak nak publish pon, tapi disebabkan oleh kenazakkan line internet kat kolej ai, and ai pon takde benda nak menghadap, maka, tangan gatal ai pon mula mengedit gambau. dah alang-alang edit gambau tu, bek ai upload terus gambar kat belog. ade gak citer nak tulis kan.. ngehngehngeh...

actually, masa ai kua dating ngan en.ijie, tak terlintas langsung nak gi kat cini.. tapi bile ade satu insident rajuk-merajuk berlaku, maka en.ijie pon tah macam mana ley sesat bawak ai kat cini.. [tengkiu en.ijie!].

berikut merupakan sedikit gambar keterujaan semasa ai berada kat I-City, Shah Alam tersebut...

~ muka puas ati... ~
 another 2 piece of combo photo right after this...


~ malam pesta muda-mudi... [katenye la] ~
asyik-asyik gambau ai aje dalam blog ni.. so, this time ai tunjukkan uolls en.ijie ai. jeng-jeng-jeng...

~ time ni muka en.ijie toye merajuk. maka, ai sensored muka dia.. hahahha. jangan marah ek  zie..~
sedikit nota kaki:
  • agak-agak berapa costing bill elektrik per day/month ek???
  • berbaloi tak uolls rasa ticketing untuk ke I-City adalah rm10/car??? >>> ai rasa macam tak, tapi bile pikirkan costing nak bayar bill elektrik ai terpaksa consider ok la kot~
  • en.ijie suh edit muka dia wat senyum, tapi ai edit siap tambah peace lagi tu.. huhuhuhu
  • tengkiuk untuk cik ijie coz bawak ai gi sini.. aishiteru la~
:: CERITA MERAYAP HABIS ::

2 comments:

FAIZAL_DEBOT

motif yer nak cover2 wajah abe mu.. dah tau pun.. mai i bagi link fb die kat sini... ahaha

adie nadiah

choy!!! kasi cover la wey.. xmo tunjuk2.. kah3~

Post a Comment