CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, December 22, 2009

AKU KEMBALI PULANG...

akhirnye....cukup sudah tamat masa 5 minggu aku cuti sem. hr isnn, 21 dis 09 aku menjejakkan kaki semula ke bumi ukm..gitew....hahaha..spatutnye aku smpai ukm hr ahd, tp ade mcm2 hlangan yg mmbuatkan aku xkembali ke sini pd hari tersebut... so, anybody miss me???? wakkka...ade ke??? maaf la beb, gua xdpt nk update cite2 gua spnjang gua cuti ni... xdok tenet beb kat umah..ade pn kn dial-up gune tipon umah...gune ape bnda 2 nama ey, ezynet ke pe yg dial 1315 tu..bapak lembap gile....
so, ape yg berlaku kat aku spnjang 5 minggu aku bercuti sem ni, aku kan cite kat korg next2 post...siap wat bahagian2 lg 2...jeles gak tgk bdk2 aku sume dh post citer2 diorg bercuti konon2nye...jadik, tungggu.....
new sem is around.... result dh kua.. so pe cer?? aku sng citer rsult komulatif aku maintain tp klo ikut semester, ade la trun sket...hmmm.. bile la aku nk pgang sjil dekan @ dean ni.. kongrates utk sape2 yg dpt dean lg... yg aku tau faizal pegang lg dean list dia 2...congrates la beb....
isnn pny kuliah @ 1st kuliah aku smpat nk g..bkn sngaja tp xbape nk sngaja la...cz aku baru jek smpai kat ukm ni.. pg td (slasa 22 dis) aku g 1st kuliah bg aku n ade mmber2 aku jgk xdpt pi smlm pny kuliah.. utk 3 hr berturut2 ni, kuliah aku kol 8 pg..sabau je la.. msih rmai lg yg blom smpai ukm... ye r...u-u lain sume naik lps cristmast, tp ukm yg hampeh ni naik b4 cristmast plak..xpe2... ukm dihatiku la bajetnye...
so, korg tnggu je la citer2 aku spnjang aku cuti after this post..aku akn try postkan citer2 2 as soon as posible utk tatapan korang gitew...hahhaha... slamat kembali ber-study yek kengkawan...

0 comments:

Post a Comment