CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, February 10, 2010

KOMPIUS ANTARA INVISIBLE ATAU OFFLINE???

korg slalu x menyembunyikan diri mahupun kwn2 korg yg sembunyikan diri dari korg kat yahoo messenger @ ym??? aku ni jarang wat invi dan aki plak pntang ade internet, wajib online ym. melainkan hal2 tertentu shaja aku offline. klo kluar pn aku akn wat "i'm mobile".. so, korg tau tak bahawasanya, ada 1 web ni leh cek sama ada mmber korg meng-invi-kan diri mahupon offline kat ym??? actually, ade bberapa lg web yg leh cek tp aku slalu guna ydetector [sila klik link utk ke ydetector!]

bile korg bukak web 2, akn kluarla 1 kotak sperti dibawah ni ha:

cara nk tau senang je..korg just msukkan yahoo id mmber korg yg korang nk tau sama ada dia invi atau offline 2, them tekan enter ataupon klik kat magnifier. aku leh buktikan yg bnda ni hmpir 99% tepat bile aku invikan ym aku n then try sndiri kat ydetector ni.. gmbau dibawah mmbuktikan yg ydetector ni berfungsi dgn baek skali....


tgk, ym aku invi n dkt ydetector 2 dh terang2 tulis "your buddy is invisible"..so, kira leh dipercayai dan mempunyai kesahan yg tinggi gak la ydetector ni. lepas ni, sape2 yg ecing2 invi, korg leh la cek yek.then sergah dia..ecing invi konon!!! oleh yg demikian, renung2kan dan slamat mencuba!!!

2 comments:

Anonymous

alalaaa...
www.vizgin.com. pn sme gak..ley ja nk chek smda org invi/ofline..
hehehe

adie nadiah

oh, thnx 4 the info..i dh try web yg u bg 2.n web 2 pn berkesan jugak...sharing is caring! thnx

Post a Comment