CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, December 27, 2010

ENTRI TANPA ARAH TUJUAN...

menurut tajuk entri aku, entri ini memang betul pon tanpa tujuan.. nak katekan kepala serabut, tah ape-ape je la yang aku pukir la ni.. macam ade benda, tapi ape benda tu aku pon tak tau... kalau korang nak tau, actually, aku sedang LAPAU!!!!

disaat menunggu mesej saye di balas oleh si papa~ yang sedang melayan membernye yang dikatakan mengganggu kami sedang berasmaradana melalui mesej... time-time ni la kawan hang tu nak suh papa ai demo macam ne nak polish keter la pulak... malam-malam macam ni pulak tu.. kacau daun tol!!!

so, sementara menunggu dia take his time with deal with his member, aku ngan pantas memenuhkan separuh dari water heater aku ngan air untuk dimasak..  after few minutes, air dalam heater pon masak...

then, ape lagi, membuka almari, carik makanan asasi sorang student macam aku yang malas gi cafe - MAGGIE.. yess, aku tau makanan tersebut tak baik untuk kesihatan, tapi, dah desperado... rendam meggi ngan air panas je la.. pas tu capai instant 3in1 nescafe... 

eh..eh... 1 massage receive from Papa ~ Z*e*jie... opsss my papa dah mesej... got to go... daaaa!!

2 comments:

Tasha

geli ok.... saje la tu nk wat aku jeles!
aku try untuk tahan rasa jeles tuh

adie nadiah

hahaha... saje nk wat org geli2.. 2 motif dia. hehehe

Post a Comment