CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, November 7, 2014

CERITA HARI INI..

Ok. Apa nak cerita?

Macam takde cerita je.

Orang tengah semangat nak up balik zaman blogger memang macam ni.

Tak ada cerita pon nak cerita kat orang.

Haaa..

Ada 1 cerita.

Sepatutnye, ai jadi ustajah pagi ni untuk sampaikan tazkirah jumahat lepas bacaan Yaasin. Tapi ada majlis penutupan Kempen Jom Membaca plak.

Ai dah get ready dengan teks tazkiroh ai yang sebanyak 3 muka surat di mana setiap muka ada 2 column. Maknanye, sepatutnya 6 page la kan? Dasat tak dasat ler.

Ai dengan semangat dah pakai jubah pink, wat reseach sal tajuk yang ai nak sampaikan - Adab Bergurau Senda. Tapi tuptup, tak jadi.

Hampa ai sekejap.

Padahal dalam hati - fuhh selamat ai.

Hehehe.

Kat bawah ni ai tepek cket wajah ai time ai tengah study teks yang tak menjadi tu. Hehehe

0 comments:

Post a Comment