CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, November 5, 2014

MAKIN BERSAWANG..

Adus, semak tengok blog ni yang semakin bersawang.. Eh,eh.. Assalamualaikum wbt. Long time no see ya?

Last entri awal tahun 2014. La ni dah nak abis dah 2014 rite?? Haymeh! Bajet so bizi la ai ni kan?

Sejak bertukar tittle hot mama bekerjaya ni, macam tak cukup plak 24jam sehari. Motif sangat!

Entah kali ni macam membuak2 plak napsu nak up balik zaman blogger.. Windu sangat. Masa time study dulu berlumba lumba up entry sama colligue walaupon memasing taip pasal entri yang sama.

Hope semangat ini takkan hilang! HOYEAHHH!!

Sedikit, sebanyak nota kaki sepanjang ke-silent-an ai selama ini:

> dah ada ahli keluarga baru diberi gelaran baby wawa @ wawa iyca. Olredy 5month old today. Dilahirkan secara normal pada tanggal 5 jun 2014 di Hospital Pakar Sultanah Fatimah, Muar, johor.

> masih meneruskan kehidupan langsung di kg seri minyak

> sedang berusaha menjadi SUPERMAMA kepada wawa.

> sangat excited nak bagi wawa makan secara official.

> mampu ke nak masak puri untuk wawa bila dia dh update jd 6month?

> eh, semua cerita pasal anak je kan..

by the way, doakan ai jadi mama n family yang akan membahagiakan najwa ye.

kat bawah ni ai tepekkan gambar our semol femili.~

Have a nice day ahead guys!

0 comments:

Post a Comment