CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, August 25, 2009

HAPPY BIRTHDAY TASHA....

pada selasa malam (18 ogos 2009), kitorg ahli2 persatuan turun padang bagi meraikan hari lahir salah seorang ahli kami yang byk mmbantu terutamanya dari segi pengangkutan dan yang juga merangkap ketua biro kebudayaan (eh, ye ke???). birthday tasha yg jatuh pada 19 ogos diraikan dengan meriahnye di kfc kajang..

macam2 halangan jugak la nk wat b'day minah ronggeng sorang ni..actually, pada awalnye nk wat kat putrajaya...nmpak la mcm havoc cikit wat kat sane.alih2 mlm ujan le plak turun....tu yg terpaksa tukar plan ke kajang aje.gimik smbutan adalah mcm ni (bile plan ke putrajaya dibatalkan)...kitorg plan ke kajang with sha ckp nk laha karaoke..faizal ckp,dia akan pi kajang ngan azri via motor padahal diorg pegi ngan ahli persatuan yang baru jek mendaftarkan diri secara xlangsung iaitu amy, haida ngn dayah. so, sha kn la bwk wani, aku, muny, farhah n mokna..hmm like tht la.

mlm smbutan kali ni ade tema plak ey...ketua program (faizal) tlh meminta semua ahli persatuan mengenakan baju yang shining2 n glamorous gitu. n diberi kelonggaran pada sape yg xdok baju shining2, kn pkai baju yg kaler terang2 gitu...yg lain sume dh ok..tp mantan plak wat hal...dia kai baju pi dinner plak...padahal nk pi kfc kajang jak...watever la beb...

faizal, azri n ahli2 persatuan yg baru 2 kn gerak dlu cz diorg akan in-chrge kek.n kitorg akn jumpa kat dpn kfc kajang. sesampai kat sane, diorg trus ajak msuk kfc ecing2 lapo la.tp mmg pd ms 2 lapo pon.faizal plak ecing2an cakap yg kamera dia ttinggal kat kereta si amy ni td...padahal msuk kfc mula bwk kek...aku tgk sha punye reaksi mcm releks je..tp xtau la dia dh tau yg kitorg nk planning smbut bday dia...so, sha tolong jwb cikit ek...ko jgn nk ecing2 mcm dak mantan kita 2 k...

pas msing2 beli mknn msing2, pe lgi lagu "happy b'day" pn berkumandang la kat kfc 2...ade kitorg kesah nk nyanyi kat ne...hehehe.so, ni la antara gambo2 laha waktu 2:

seperti yang dijanjikan,pas melaha kat kfc 2,msing2 berangkat ke metro point kajang. utk ape??? utk karaoke la pe lg beb..aktiviti seterusnya ke music box. book utk 2 jam. pe lg, melalak n memacahkan suara2 yg ade...mcm2 lagu kuar..ade yg ecing smpai nyanyi lagu pilihan hati 2 ngan penuh semangat (penuh ke?????). cntohnye lagu hanya di mercu 2 ha..sape yg nyanyi??? xpyh la aku sebut kat sni cz korg dh tau...ade plak yg ecing2 duet la bagai..
this tyme pny bday party mmg enjoy la wey..bkn pe, de ahli persatuan baru iaitu amy, haida n dayah yg trut memeriahkan mjlis n aku rasa sume hepi je...(not 4 a certain part la..)....msing2 balik n smpai kolej kol 1 pg lebih jugak la...pape pon, happy birthday intan natasha yg ke 22 (w/pon dia xsuke sbut sal umo dia...ade aku kesah????)..hehehe..jgn marah naaaa....

2 comments:

Natasha

bukan xsuke sebut pasal umor la.... xske klu orang salah teka umor aku. but now, orang nak kata aku umo 30 pun xpe.... adaaku kesah!!!
yang penting afiq syg aku.hahahaha....

pasal suprise yg korang nk wat tu... aku xbrape nk suprise la...

pasalnya....
riaksi wani nk mengajak aku melaha masa dlm klas 2 pun aku dah curious mcm nak mampos dah. lagi plak korang mlm 2 beramai2 dan bermeriah2 an..
lg la aku tak heran.

hahahaha....
anyway.... this is my 1st b'day celebration.
aku hargai semua yg korang buat....terharu juga la bila diingt2 kembali.
xleh lupe dok...!
happy kawan ngan korang w/pun sakit dada aku.
hahahah....

adie nadiah

xbape nk suprise means ade jugak suprisenye ek..kan3!!! xpe2..2 jek yg mampu kitorg wat.. yang paling penting sume org hepi2..

taun depan ade masa g nk smbut 2nd round pny ek..hehehe

Post a Comment