CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, August 3, 2009

hELLo wOrLd!!!

ni 1st time aku menulis kat blog aku...actually, aku dh de blog pon kat friendster pny blog.tp memandangkan blog tersebut telah mencapai tahap maksimum penggunaannye spacingnye cz aku ni jnis suke mengupload gambo..itu sebab le aku men-try mnggunakan blogger plak..

ni aku just nk try-test-uji dlu pembuat post kat blog ni..dh lama aku ngidam nk wat blog kat cni...tp la ni baru ade masa..(cis,padahal masa byk dihabiskan utk melaha shj.hehehe)

klo korang nk tau pe cite aku b4 this kat blog lama aku,sila2 la klik di sini ye..

salam perkenalan utk semua...

1 comments:

Noor Hafizah

hohohoh...tak tahu lak ada blog baru..patut macam bau kedai jer nie...hik3..owang dah folow dah...hehehe folow owang plak...kui2

Post a Comment