CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, August 14, 2009

HAPPY BIRTHDAY.....

post ni aku tujukan khas wat HAFIZHAN RAHMAT.aku tau mst aku akan mndapat macam2 komen pas aku publishkan post nih,terutama sekali wakil2 dr persatuan "koling"...wakaka..ade aku kesah???????
birthday mamat ni actually 13 ogos,tp dsebabkab oleh kasus2 yg xdapat dielakkan n bnda ni dirancang scr on da spot, aku meraikan bday mamat ni 1 hari b4 bday dia....aku nk tny, kalo kite smbut bday sumone lambat,kita pnggil belated bufdey kan??but mcm ne plak kalo awal???? aku pn xpasti..n bedal je la...

walaupon agak laha smbutan kali ni,tp tu je la yg aku mmpu...hehe...just enjoy da day je la.... pape pon happy birthday dear...

this is da bday boy....


tiramitsu n chocolate indulged from secret recipe...

me n bday boy!

0 comments:

Post a Comment