CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, August 3, 2009

HARI GURU & HARI TERBUKA, FAKULTI PENDIDIKAN, UKM BANGI 2009...

pada 22 julai 2009 (rabu), fakulti kitorang ade wat hari guru & hari terbuka. memandangkan hari guru iaitu 16 mei jatuh pada hari diluar semester,maka,dh memang menjadi kebiasaan kami akan menyambut hari guru dalam semester berikutnye...selalunye pade sem 1 la. so, dh taun 3 ni kami melepaskan tanggungjawab menjaga booth pendidikan khas kpd junior2 yg rajin2 belaka itu...oleh hal demikian, kami dak2 taun 3 kn plak join mcm2 acara yg dpertandingkan. antaranye adelah deklamasi sajak yg diwakili oleh jannah yg juga merupakan pelaja bermasalah penglihatan, pidato oleh amna, kami2 yg tangan keras seakan-akan kayu ini terpaksa rela masuk pertandingan kesenian n yg wajib skali adelah karoke yg diwakili oleh artis dri wakil pendidikan khas kami iaitu si faizal atau nama glemernye debot...

ni aku nk citer sal grup aku yg wat tarian endang utk pertandingan kesenian 2..dh la berlatih macam nk rak,kurang seminggu plak 2 latihannye...memang brani mati bakal2 pendidik pendidikan khas ini...mane xnye,penyelaras kami iaitu Dr.sweet (bukan nama sebenar..hehehehe) bagi job ni last minit...so,nak xnk dgn gigihnye, kami berlatih....yg join grup tarian ni adelah aku sendiri, wani, rihanna, ooi,samini, azri, zairol, silas n last but not least si siddiq.walaupun siddiq just berlatih 2hari sebelum pertandingan, namun, dia tetap memeriahkan grup tarian endang ni di mana at the "show" dia kuarkan step ey sendiri..hahaha... ni antara gambo2 masa latihan yg diadakan di pusaneka, rehersal n the "show" kat fakulti..




kalo nk tau lebih lanjut sal tarian ni korang leh saksikan video melaha kami bertarian endang di sini...

utk pngetahuan korang,walaupun tarian endang ini banyak kekurangannya,namun kami bersyukur dapat no.3 dari 7 peserta laen..hehehe..n dibawah ni merupakan video kemenangan faizal...

pape pown..enjoy jugak la taun ni pny hari guru..even kitorg xdpt kekalkan kejuaraan booth bercantik kerana bukan kitorg yg handle booth pend.khas..hehehe...

5 comments:

FAizal@DeboT

ceh.. video aku dieksploitasikan oleh kau.. byr royalti..hu3

adie nadiah

kau mcm xbiasa plak dieksploitasikan oleh aku..aku kan PA xberbayar kau...so kn wat publisiti utk kau kan...hehehe

mametyasin

selamat hari guru..so adik nak tanya akak ape pengerti sebenar guru terhadap masyarakat dari segi sumbangannya??=P

Anonymous

adi jwb soklan adik angkat ko nih...
he2...

Anonymous

hampeh ko g lotak tarian rendang kt cni wat pe?

Post a Comment