CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, October 21, 2009

DARI PROFESION PERGURUAN KEPADA BIDANG LAKONAN???

msing2 excited biler dr.R kate leh wat vdeo sesi kaunseling..pd mulanya, rmai yg xstuju ngn idea ni, tp drpd byk2 kumpulan, hny 3 grup je *klo xcilap aku ler* yg wat sesi kaunseling scra live!!! yg laen sume wat vdeo..termasuk ler grup aku...grup ktorg dibintangi oleh aku, faizal, cidiq, muny n sha...

sinopsis sesi kaunseling yg akn kami paparkan adelah pasal sorg studen, Gayah, yg dok tdo kat dlm klas n xsiap keje skolah..cikgu ey plak, cikgu ujang bg ler nsihat kat gayah 2..tp xde kesan lgsung..so, mak bapak si gayah ni, en.ayob n pn. temah kn panggil utk sessi kaunseling tersebut... ni la antara watak2 yg kami2 mainkan:



siddiq sbg cikgu ujang

muny sbg gayah


faizal sbg en. ayob/ketua drjah/scriptwriter


sha sbg pn. temah/kameragurl


aku @ adie sbg moderator/pelajar/kameragurl

bkn sng upenye nk belakon nih..kami ni dh la msing2 lari bidang...mn xnye, si faizal 2 dr pnyayi di suruhnye jd pelakon, sha plak dr jurumekap artis *konon2nye* tetibe jd pn temah...huhuhuhu.tp mmg klaka la...

lokasi pengambaran diamik kat bilik tutorial fssk..props plak baju msing2, kamera digital si faizal, laptop aku, n yg pling pnting prop utk cikgu ujang adelah aku pny cermin mata aku yg berbingkai oren 2 ye...huhuhu...

so, hsilnye....korg enjoy je la vdeo kat bwh ye...mmg best...tergolek2 aku gelak bile dok wat imbasan kmbali pembikinan filem hot nih..wakakkaka

video

mungkin ade bnda yg kn btulkan cz ktorg ni tak expert dlm window movie maker ni..just tau yg bsic2 je..so, 2 je la hsilnye..yg pnting pengjaran n pmbelajaran dpt dsmpaikan..wah gitu..hahha..

0 comments:

Post a Comment