CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, October 23, 2009

MY GEMPAK STARZ COLLECTIONS...

biau la ape org nk ckp ngn hobi aku ni..walaupon nmpak mcm mmbazir cz dok beli komik2 yg xde kn mngena ngn masa depan aku, tp ade aku kesah????? hehehe..aku ingt lagi aku stat kumpul komik2 ni ms aku mula msuk ukm...sbb, aku beli komik2 2 masa aku on the way balik ukm atau mlaka...kira dok ilang busan masa dok dlm bas transnasional 2....klo xsilap aku antara buku2 awal aku adelah "kesayuan seorang gadis", "aku & kediamanku" n "alia elyana"..

buku2 yg aku ade 2 kbanyakkannye aku yg beli sndiri...n ade gak org yg bagi mcm "si dia" yg penah bag aku bberapa buah komik...n yg pling istimewa dia bg aku komik yg btjuk "orange kiss"....weeeee sonotnye...its just a tittle k..xde mksud laen...ye r, korg sume tau kan yg aku ni gile oren...... ade 1 buku klo xsilap aku, adik angkat aku, nabila, ade bg..tp tjuk dia aku xbape nk prasan plak....

kat stiap buku 2, aku akn tulis sape yg beli, trikh beli n bilangan bape dlm koleksi aku.... n dgn plastik buku 2 skali aku xbuang trmasuk harga buku 2 klo ade....aku akn tulis 2 sume kat bhgian ats n bwh buku 2....skrg, koleksi buku aku 2 xde la byk sgt...hmpir 50 jek...klo xsilap, bilangan sebenarnye myb dlm 43 kot....


mcm2 suare2 hlus yg dtg menyembur kat telinga aku ni ckp sal hobi aku..ade kate "buat ape ko bace komik...", "membazir jek..", "nnti klo ko ade ank, ko ckp kat ank ko-ha, ni le buku mak suke bace...."...hmpeh jek msing2....xpe2..cobaannnn.

skrg ni kn dok pk *bkn skrg ler, tp bile2 free*, mcmne nk uruskan bilangan buku aku yg smkin byk memandangkan ruang rumah aku yg smkin smpit..hmmm tgk la.mcm ne t. mn tau t bile dh byk, aku leh bkk muzium komik gempak starz ke..hik3...so, klo korg2 yg terasa nk menambahkan koleksi gempak starz aku, leh la bbuat demikian..aku terima dgn suke atinye...kpd boys2 kat luar 2, klo korg nk amik ati aku, belikan ler komik2 mcm 2, then bg kat aku...wakakka..tp jgn tsilap lngkah..pstikan komik2 2 msih blom ade dlm koleksi aku lg k...hua3!!

6 comments:

FAizal@DeboT

eleh.. x leh blah.. x malu nk suh jejans bagi komik semata2 nk usha kau.. the..hu3.. aku suh diorg bg kau senaskah al quran.. lagi bgus.. bwk ke akhirat pahala 2.. tettt.. hi3

nisaa

wah banyaknye koleksi adie....dlu ak ske gempak ngn utopia..bnyak gle....kat umah 2 da xmuat...skng da matang sket...bli bku2 ilmiah je...hahaha

adie nadiah

faizal: hmpeh ko...xde la aku malu sgtcz aku dh bg "hint" kat diorg...wakakka
nisaa:owh ye ke...buku ilmiah pn mkin btambah koleksi...eh ye ke???? wakkaka

Anonymous

Bagusle.....hidup saya sama macam kakak komik saya baru 55 tapi dah penuh 2 kotak kadang2 saya beli dekat internet.Sayani kaki ANIME,hari2 tgk cite anime kat internet saya pun pandai buat manga pakai illustrator juga dan manual pun saya reti.....saya ni memang gilakan ANIME sepanjang masa....

adie nadiah

owh ye ke..tp akk just tau beli n bace..kengkadang 2 bace kat tenet.slalu akk bkk kat http://www.onemanga.com/...klo nk wat manga 2 mmg xtau la..hehehe..ade link2 anime ke?? mana tau leh share cz tagline akk "sharing is caring"...hehhee..thnx

Anonymous

assalam..sy nk letgo koleksi gempakstarz sy..sila ke link album fb sy..tq http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1520070127461.2068005.1405778361&type=3

Post a Comment