CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, October 29, 2009

DO YOU WANNA GO OUT WITH ME??? SOB3!! :(

trus ye aku upload post sal bnda ni...baru sat td aku dgr fly.fm...slot skrg ala2 pilihan lagu la *baru blaja dengar2 flyfm*..ade sorg pemanggil pompuan ni kol dj *aku lom knl sape dj dia* citer sal kekasih gelapku!! sape?? lagi mau tny..faizal tahir ler!! citer yg bkal aku cite ni actually berlaku dlm bahasa inggeris n aku tlng transelatekn bg pihak korg ek...

dj 2 tny kat pompuan 2, farah *bukan nama sebenar*, kalo dberi peluang utk date, ngn sape dia nk date...dia ckp FAIZAL TAHIR!! dia ckp dia 2 pminat faizal tahir mcm aku gak..dia citer bile dia tgk tv or dgr lagu faizal tahir dia akn mnjerit2 *ala2 histeria kot* n kwn2 dia akn gelakkan dia sal bnda 2...eh2, mcm sama ngn aku jek perangai ey...huhuhu..tp myb dia ni lucky cket ler.

nape aku ckp pmpuan ni lucky cket?? cz dj 2 gtau yg diorg 2 akn kol faizal tahir pas lagu yg si farah ni mintak-mahakarya cinta...so, pas lagu 2 abis, dj 2 pn kol la faizal tahir...dj 2 bgtau faizal tahir yg ade sorg 2 nk kua date ngn dia. tmbah plak dj 2 gtau yg org nk date ngn dia 2 mmg minat giler la kat faizal tahir n ngaku yg FT *pnjang sgt nk taip Faizal Tahir* ni is better than michael Jackson!!...FT pn ngn rendah dirinye ckp sape la yg nk date ngn dia...dh ade ank 3 la bgai..lg 1 dia pny muzik still lom bleh kalahkan MJ lg..si FT ni ingtkan dj2 ni saje nk main2kan dia *ingtkan pnggilan hangit kot*..so, biler dj 2 suh si farah *pmpuan td* ckp ngn FT, si FT ni ingtkan dj 2 pny suara!!

bile si farah 2 ckp, baru r FT caye..ms b4 dj ni suh farah ckp ngn FT, dj 2 gtau FT yg org 2 nk date ngn FT dlm bbrapa minit...tp FT ckp, ckup ke bbrapa mnit 2??? warghhhhh!!!..klo leh nk sejam ye...demand plak FT nih...dj 2 pn tny la kat farah...farah 2 pn ape lg, gile meroyan r dia nk jumpe kekasih gelap aku 2!!! tarikh dan tmpt akn dirancang oleh phk flyfm...just farah 2 tggu jek kol dr dj2 tersebut nnt......

waaaa!!!! klo la aku dpt jumpe FT mcm 2...indahnye dunia *cewah..* yg aku xleh tahan 2, bile FT ckp ngn farah "do u wanna go out with me????".... pas 2 dia siap gelak cz sepatutnye si farah 2 yg ajk dia date!! hepinye la empunya diri bile FT sndiri ajak date...bile lak FT nk ajk aku date ni...beshnye klo aku dpt jumpe dia....date ngn dia....waaaa!!! *meroyan sebentar!!*


p/s: Faizal Tahir, would you gonna date with me????? *wink3*

3 comments:

Hafizhan

hek eleh...sbb tu jek bengang.hampeh jerk..sbr jer r aku

FAizal@DeboT

sudah!!! motif duk gila kan laki org.. hahahaha...

adie nadiah

hafizhan: jgn mrh....just suke2 jek..suke kan?? suke kan??huhuhu
faizal: lek r....bak kate ko..org kawin leh cerai kan..tp aku xnk r faizal tahir 2 cerai sebab aku..kih3!!

Post a Comment