CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, October 22, 2009

SESI FOTOGRAFI PENDIDIKAN KHAS, TAHUN 3 2009/2010...

bile ade dgr psl sesi fotoshoot utk gmbar program, aku mmg btul2 semangat cz dr taun 1-2, aku xbkesempatan utk bergambau... aku ingt lg, ms 1st year dlu, mmg dh get ready nk pi amik, skali, sesei 2 mula lmbt n aku plak ade pmbentangan utk subjek U2, Pengurusan Emosi....aku plak yg emo cz xdpt nk bgambau...citer taun 2 plak xjdi amik gmbau bile xramai bdk2 klas aku yg ado..so, dsbbkan 2, taun 2 pend khas pecah rekod xde fotoshoot....so, bile taun 3 n dh diakhir2 zaman kat ukm ni, aku nekad, walau pape jdik pon, aku nk jugak menyelitkan diri kat dlm gambau 2...hehehhehe...

dkatekan turn ktorg kol 11.30pg, tp biasala, jnji melayu...lmbat jgk bru tibe turn ktorg...dh la tmpat mmg open, dpn btul2 laluan msuk f.pend 2, dgn matahari mencanak atas kepala, tp ku gigihkan juga...cewaaaahhh... b4 tggu tyme kitorg, smpat gak aku dok menyelit dlm kamera cik mumu....hehehe...maceh mumu...


gambau2 diatas adelah gambau2 yg diambil oleh org2 yg blom profesional, novis jak...hehe. gambau program yg di amik pn still xckup column lg cz msing2 ade hal msing2...yg ado plak xnk amik gmbau ngn plbagai alasan..heheheh. bukan aje gmbau yg formal, tp ade gak gmbau yg diamik sbg kandid spt di bawh....


PENDIDIKAN KHAS BATCH 2007/2011 IS DA BEST!!!

2 comments:

heart by heart....

la....patut la xnampak muka ko dalam gambo taun 1...isk..isk...
hok yang taun 2 lak, memang xde rupanya..patut la kite cari xjumpa..ingatkan kite jer yang xbergambo...rupenye 1 kelas ke....hahaha...

adie nadiah

aah..taun 2 xde...tp ade amik gmbau sndiri kat tgga dewan budiman 2...tp guna kamera sape tah..aku pn xprasan...bkn gmbau yg berkot2.. gambau gedik2 jek..hahaha

Post a Comment